Γάμος κτήμα νικολέλη

Το κτήμα νικολέλη αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για έναν ονειρεμένο γάμο, τη βαπτιση του παιδιού σας, την εταιρική σας εκδήλωση.

Αναζητώντας το κτήμα γάμου, την αιθουσα δεξιωσεων ή κτημα εκδηλώσεων, ένα κτήμα για βάπτιση ανάμεσα στα κτήματα των βορείων προαστείων, σας προτείνουμε μία επίσκεψη στο «Κτήμα Νικολέλη» ένα κτήμα που προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα. Θέλετε κτήμα με εκκλησία; Το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου εντός του κτήματος μπορεί να φιλοξενήσει το δικό σας μυστήριο την ώρα που εσείς θα επιλέξετε.
Το Κτήμα Νικολέλη είναι «παιδί» της Ανθός Κηφισιάς Νικολέλη, μίας ελληνικής οικογενειακής εταιρίας που λειτουργεί από το 1957 και διαθέτει το ομώνυμο catering –Κτήμα Νικολέλη catering –που εξυπηρετεί σε αποκλειστικότητα το χώρο του.
Θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος, wedding party, γάμος και βάφτιση μαζί, επέτειος γάμου,το Κτημα Γαμου Νικολέλη μπορεί να σας προτείνει ευφάνταστες γεύσεις στα πλαίσια της οργάνωσης ενός cocktail & bar catering. Το κτήμα διαθέτει και αίθουσες δεξιώσεων οπού μπορείτε να οργανώσετε εκδηλώσεις πολλών ή και λιγότερων καλεσμέων.Αναλαμβάνει επίσης την οργάνωση catering σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους (outdoor) με ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για την εγγυήμενη επιτυχία του event σας.
Το Κτήμα Νικολέλη δικαιώνει την επιλογή σας!
Διεύθυνση: 28ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Αφίδναι Αττικής
Τηλ.: 211 4091781 – Κιν.: 693 6969428 – Φαξ: 210 80 87 262
Email: info@ktimanikoleli.gr
http://ktimanikoleli.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *