στολισμός γάμου κτήμα villa mia

στολισμός γάμου κτήμα villa mia

Αιθουσα Δεξιωσεων Στο Κορωπί

κτήμα villa mia

Villa mia στα Ιταλικά ,σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει Σπίτι μου. Ιταλικής καταγωγής ο πρώτος ιδιοκτήτης του Villa mia,θέλησε να μεταφέρει μία γωνιά ενός πανέμορφου χωριού της Νότιας Ιταλίας σε μία γωνιά της πανέμορφης Ελλάδας. Έτσι ξεκίνησε η κατασκευή του Villa mia, με το υπέροχο κτίριο που παραπέμπει σε παλιό Ιταλικό κάστρο .

Αφού αφήσουμε το αυτοκίνητό μας στο χώρο στάθμευσης, & διασχίζοντας το καταπράσινο-ευωδιασμένο με τα αρώματα των λουλουδιών γραφικό μονοπάτι, κατευθυνόμαστε στον κυρίως χώρο του κτήματός μας .

Ο καταπράσινος κήπος του κτήματος γαμου Villa mia, η καταγάλανη κρυστάλλινη πισίνα, οι εξωτικοί φοίνικες, το πετρόκτιστο μπάρμπεκιου, οι παραδοσιακοί ξυλόφουρνοι & το πέτρινο bar , συνθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό του Ρομαντικού, του Ιπποτικού & του Μοντέρνου.

Οι υψηλής αισθητικής & αρίστης ποιότητας κατασκευές μας απο γυαλί & πέτρα, φωτισμένες με απαλό, ρομαντικό φωτισμό, δημιουργούν ένα κινηματογραφικό σκηνικό & συμβάλλουν αισθητά στην επίτευξη μίας επιτυχημένης & λαμπερής δεξιωσης γαμου ή βαπτισης

Κτηματα γαμου στο Κορωπί

Η Εταιρία K.S. Catering,εδώ & 15 χρόνια , αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας και για τις δεξιώσεις γάμου σας. Η εμπειρία του προσωπικού της (με τον ίδιο σεφ όλα αυτά τα χρόνια κ. Γιάννη Σαββατιανέα), εγγυάται την άψογη ανταπόκριση μας στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *