Γάμος στο κτήμα The Residence

Luxury wedding ideas
Γάμος στο κτήμα The Residence
Στην περιοχή του δάσους της Πάρνηθας, απέναντι από τα πρώην Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου, και πολύ κοντά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης απλώνονται οι καταπράσινοι κήποι του Residence. Πάνω από 35 χρόνια φροντίδας αναδεικνύουν σε 20 κατάφυτα στρέμματα100 και πλέον ενδημικά είδη λουλουδιών, φυτών και δέντρων που αγκαλιάζουν μία εντυπωσιακή country-style έπαυλη που διαφέρειαπό οποιοδήποτε κτήμα εκδηλώσεων.

Εξαιρετικό γούστο και μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα, συνθέτουν έναν πολυτελή αλλά ζεστό χώρο, πουαποκαλύπτεισε κάθε επίπεδο και κάθε γωνία του μία ιδιαίτερη γοητεία, συνθέτοντας ένα εκλεπτυσμένο σκηνικό που αναδίδει μία αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης και το καθιστούν ιδανικό για δεξιώσεις γάμου ή εταιρικές εκδηλώσεις.

Η υπέροχη αλχημεία του κτήμα The Residence μετουσιώνεται σε ένα μαγευτικό event, με τιςυψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την διακριτική προσωπική φροντίδα της ομάδας του χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλώς ήρθατε στό Ανθοπωλείο μας